Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

 • Добредојдовте

  Хотел Сателит - Куманово

  Нека Вашиот престој во Куманово биде незаборавен и удобен
  Хотел Сателит Ви нуди 5 вида на соби и апартмани. Почуствувајте ја топлата атмосфера на нашиот хотел, одличниот амбиент и беспрекорната услуга на нашиот персонал кои Ви стојат на располагање.

 • Добредојдовте

  Хотел Сателит - Куманово

  Нека Вашиот престој во Куманово биде незаборавен и удобен
  Хотел Сателит Ви нуди 5 вида на соби и апартмани. Почуствувајте ја топлата атмосфера на нашиот хотел, одличниот амбиент и беспрекорната услуга на нашиот персонал кои Ви стојат на располагање.

 • Добредојдовте

  Хотел Сателит - Куманово

  Нека Вашиот престој во Куманово биде незаборавен и удобен
  Хотел Сателит Ви нуди 5 вида на соби и апартмани. Почуствувајте ја топлата атмосфера на нашиот хотел, одличниот амбиент и беспрекорната услуга на нашиот персонал кои Ви стојат на располагање.

Хотел Сателит - Сместување

Single room Hotel Satelit thumb

Еднокреветна Соба
Single Room

Повеќе
Double room Hotel Satelit thumb

Двокреветна Соба
Double Room

Повеќе
Twins room Hotel Satelit thumb

Двокреветна Соба
Twins Room

Повеќе
Apartment Hotel Satelit thumb

Апартмани
Appartments

Повеќе