Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Hotel Satelit

Конференциска Сала - Хотел Сателит


Не постои подобро место на кое што можете да ги пречекате Вашите значајни гости. Во склоп на Хотелот се наоѓа конференциска сала со капацитет до 150 лица и е идеално место за организирање на семинари, деловни состаноци и конференции.