Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Hotel Satelit

Ресторан - Хотел Сателит


Во склоп на Хотелот се наоѓа и ресторан со национална и итернационална кујна со капацитет до 300 лица. Ресторанот е климатизиран и со својот елегантен ентериер Ви нуди одлична можност за одржување на сите видови состаноци и прослави.

Во нашиот ресторан на услуга Ви стојат професионални готвачи и љубезен персонал кои Вашата посета ќе ја направат незаборавна.