Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Hotel Satelit

Ценовник - Хотел Сателит


Ноќевање

Соби

  • - Двокреветна соба: 2200 ден. - 36 eur. - за 2 лица
  • - Двокреветна соба: 1800 ден. - 30 eur. - за 1 лице
  • - Еднокреветна соба: 1500 ден. - 25 eur. - за 1 лице

Апартмани

  • - Апартман: 4000 ден. - 65 eur. - за 4 лица
  • - Апартман: 3000 ден. - 50 eur. - за 3 лица
  • - Апартман: 2500 ден. - 41 eur. - за 2 лица

Појадок со доплата

  • - 200 ден. - 3 eur. - за 1 лице

Апартмани Лукс

  • - Апартман: 6000 ден. - 100 eur.

Дневен престој

Дневен престој од 08 до 22 часот во траење од 3 часа - 1200 ден. - 20 eur.

Ноќен престој од 22 до 08 часот - 1500 ден. - 25 eur.