Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Hotel Satelit

Контакт - Хотел Сателит


Доколку имате прашања пополнете ја контакт формата и ние ќе Ви одговориме во најкус можен рок.