Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Двокреветна Соба

Нашите соби се дизајнирани и опремени така да Ви овозможат максимална удобност и функционалност. Сите соби се во топли тонови и комплетирани со сите погодности и удобности за вашиот индивидуален одмор.

Нашите соби имаат функционален изглед во тивка, мирна и безбедна околина со поглед на зеленило и убава природа. Светли, модерни и функционални. Купатилата имаат туш и тоалет како стандард. Исто така има сателитска телевизија, телефон, мини-бар за освежување, телефон и други подобности.

Двокреветна Соба во Хотел Сателит со француски кревет- опремена е со современ дизајн на удобност и комфорт која ќе Ви понуди пријатни моменти на одомор и релаксација. Комодитетот на собата ќе направи да се чувствувате како дома. Имаме на располагање соба за пушачи.