Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Еднокреветна Соба

Нашите соби се дизајнирани и опремени така да Ви овозможат максимална удобност и функционалност. Сите соби се во топли тонови и комплетирани со сите погодности и удобности за вашиот индивидуален одмор.

Нашите соби имаат функционален изглед во тивка, мирна и безбедна околина со поглед на зеленило и убава природа. Светли, модерни и функционални. Купатилата имаат туш и тоалет како стандард. Исто така има сателитска телевизија, телефон, мини-бар за освежување, телефон и други подобности.

Еднокреветна Соба во Хотел Сателит со удобен кревет и работен простор кој ќе Ви овозможи квалитетен одмор и припрема за нов работен ден.