Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Апартмани


Нашите соби се дизајнирани и опремени така да Ви овозможат максимална удобност и функционалност. Сите соби се во топли тонови и комплетирани со сите погодности и удобности за вашиот индивидуален одмор.

Нашите соби имаат функционален изглед во тивка, мирна и безбедна околина со поглед на зеленило и убава природа. Светли, модерни и функционални. Купатилата имаат туш и тоалет како стандард. Исто така има сателитска телевизија, телефон, мини-бар за освежување, телефон и други подобности.

Големите и пространи апартмани во Хотел Сателит со спална и дневна соба ќе Ви пружат чувство на максимален комфорт, удобност и потполна приватност. Во овие апартмани можат да се сместат до 5 лица. Доколку доаѓате фамилијарно или во група ова е вистинскиот избор за Вас.

Лукс Апартман


Почуствувајте је врвната луксузност и пространост во нашите Лукс Апартмани. Исполнети со елеганција и удобност кои ќе Ви овозможат исклучителен комфорт и релаксација во џакузи.