Телефон: 389 31 475 999
УЛ.2 бр.1 населба Карпош
Куманово

Hotel Satelit

За нас - Хотел Сателит, Куманово


Hotel Satelit

Хотелскиот капацитет располага со 40 луксузно опремени соби од кои:

  • - 8 двокреветни соби (француски кревет)
  • - 22 двокреветни соби (одвоени кревети)
  • - 2 еднокреветни соби
  • - 6 апартмани
  • - 2 лукс апартмани

Хотелскиот капацитет е со вкупно 96 легла. На гостите им е обезбеден деноноќен паркинг простор, бесплатно користење на отворен базен. Во склоп на хотелскиот комплекс се наоѓа и бензинската пумпа Сателит која располага со сите видови на горива и Т.Н.Г. која работи 24 часа.